Markedsføring

Sælg mere på nettet 649 kr./timen

Målret dig de rigtige kunder

Når man beskæftiger sig med markedsføring, er det vigtigeste ikke at få flest muligt til at se sine reklamer. Det vigtigste er derimod, at det er de rigtige, der ser dem.

Digital markedsføring giver helt unikke muligheder for at målrette mod lige netop dem, der er de rigtige til dit produkt, samtidig med at det er let for dig at se, hvad du får for dine markedsføringskroner.

Få flere salg billigt

Der er mange kanaler at bruge på nettet til at ramme din målgruppe. Vi lægger altid ud med at vælge dem vi af erfaring ved, giver dig de “billigste” salg, så du får mest for dit budget.

I takt med, at vi udtømmer de bedste kanaler, kan vi stille og roligt bevæge os op i trakten for at ramme flere kunder, indtil vi rammer det niveau, hvor du føler, du får den bedste fordeling mellem hvor mange penge du bruger på markedsføring, og hvor mange kunder du får.

Din garanti For Et Vellykket Projekt​

Vi har styr på processen

Hvis du ønsker, at vi skal hjælpe dig med din digitale markedsføring, har vi en fast proces vi igangsætter. Selv de bedste hjemmesider og webshops kræver markedsføring. Den skal sikre, at du får mest muligt for dine penge. Samtidig laver vi en klar forventningsafstemning, så vi sikrer, at du ved præcis, hvad du får, og hvad du kan forvente. Derudover sørger vi for at foretage løbende opfølgning.

Step 1

Opstartsmøde

Vi starter altid med et opstartsmøde, hvor vi taler om, hvad I gør i dag. Derudover taler vi om, hvad jeres forventninger er samt hvad jeres samlede budget til digital markedsføring skal være. Hvis I er i tvivl, om hvad det rigtige budget er, rådgiver vi naturligvis også om det.

Step 2

Udvikling af strategi

Efter opstartsmødet planlægger vi den online markedsføringsstrategi, som vi, på baggrund af opstartsmødet, finder er den I vil få mest succes med. Når vi har en klar strategi, sender vi den til jer for feedback.

Step 3

Implementering af strategien

Nu smøger vi ærmerne op, og det rigtige arbejde påbegyndes. Vi laver hele opsætningen for jer, sørger for at jeres tracking virker, og laver de forskellige annoncer til jer. Når alt er færdig og klar, bliver det hele gennemgået sammen med jer, og alle annoncer sendes til godkendelse hos jer.

Step 4

Annonceringen starter

Nu hvor alt er godkendt og på plads, starter vi annonceringen for jer. De første par uger følger vi annonceringen ekstra tæt, for at sørge for at eventuelle uhensigtsmæssigheder fanges med det samme, inden I har brugt for mange penge på dem.

Step 5

Løbende opfølgning

Efter opstartsfasen går vi over til mere almindelig opfølgning, som typisk er 1-2 gange månedligt, hvor vi trækker rapporter over jeres resultater, og tilretter annoncerne på baggrund af disse. Vi sender selvfølgelig også rapporterne til jer, så I kan følge med i udviklingen. Der aftales typisk et statusmøde en gang månedligt eller hvert kvartal.

Step 6

Overlevering

Når vi har kørt jeres annoncering i et stykke tid, er det helt op til jer, om vi skal fortsætte med den løbende optimering og rapportering, eller om I hellere vil klare det selv. Ønsker I selv at klare det, giver vi jer en grundig oplæring, inden vi overleverer det hele til jer. Efterfølgende er vi selvfølgelig fortsat til rådighed, hvis I får brug for hjælp.

Remarketing

Remarketing er typisk den form for annoncering, hvor du betaler mindst per salg. Det indebærer, at der bliver lavet reklamer til personer, som før har besøgt dit website. Dette fungerer både på Google, Facebook og andre kanaler.

Facebook ads

Facebook er i dag den kanal, hvor man har mulighed for at segmentere sine annoncer mest. Det vil sige, at du kan ramme lige præcis den type person, som er mest tilbøjelig til at efterspørge dit produkt.

Google Adwords

Adwords er typisk den kanal, der er bedst til at fange kunderne, lige inden de skal til at købe. Udfordringen er dog, at det typisk også er den kanal, hvor man betaler mest per klik. Derfor skal man tænke ud af boksen, for ikke at konkurrere på præcis de samme ord som alle andre.

SEO

Fordelen med SEO er, at det i teorien er gratis for dig at ligge nr. 1 på dine søgeord. Dermed får du en masse gratis trafik. Udfordringen er, at det typisk kræver en masse arbejde at blive nr. 1, og derefter vedligeholde den placering. Der kan jo kun være en nr. 1.  Derfor er det benhård konkurrence.

Sælg mere online

Markedsføring

Når man har med digital markedsføring at gøre, er det vigtigt at se det hele som en samlet indsats. I dag er det meget svært for en enkel kanal at stå alene, da du så betaler for meget for det salg, der genereres i forhold til, hvad du bruger.

Derfor skal man lave en helstøbt strategi, der sørger for, at de samme personer ser dine annoncer flere gange, hvilket giver meget større chance for, at de til sidst foretager et køb. Derved får du mere ud af dine penge.

Hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din markedsføring, så klik nedenfor.

Har du spørgsmål?

Så tag endelig fat i os