Om os

Vi vil være det bedste valg

Transparans

Hele processen skal være så transparent som muligt, når du handler med os. Så du ved præcis, hvad du får hvornår og til hvilken pris.

Tilgængelighed

Det vigtigt for os, at du ved, at du altid kan få hjælp af kompetente medarbejdere, når du har brug for det. Medarbejdere som taler er sprog, der er til at forstå.

Det bedste valg

Vi vil være det bedste valg for dig, der skal have ny hjemmeside eller webshop. Det vil sige, at vi skal være dem, der leverer de mest professionelle løsninger til de bedste priser.

Professionalisme

For os er professionalisme, at du trygt kan lade os om opgaven vel vidende, at den bliver løst på den bedst mulige måde, og at vi altid har din forretnings behov i centrum for vores beslutninger.

Om os og vores værdier

Vi ved hvad vi går op i

Vi har fire kerneværdier, vi bygger vores virksomhed på; transparens, tilgængelighed, de bedste valg og professionalisme. Det er det, vi mener, der skal til, for at du får den bedste oplevelse ved køb af enten hjemmeside eller webshop.

Klik nedenfor og se de ydelser vi tilbyder samt, hvad der følger med, når du vælger at få en løsning hos os.

Dem du taler med

Vi er her for at hjælpe dig

Philip Brechmann

Hjemmeside og Webshop
12 års erfaring

Mathilde Kajberg

Tekstforfatning og Markedsføring
Cand.mag. i dansk

Nhat Nguyen

Hjemmeside og Webshop
Webintegrator

Hjemmesideeksperten

Vi er sat i verdenen, da det for mange mindre erhvervsdrivende er en jungle af købe ny webshop eller hjemmeside. Hvad følger med og hvad koster det?

Det løser vi ved at have gennemskuelige priser, hvor næsten alt er inklusiv, samtidig lægger vi vægt på god service, og fylder dig ikke med teknisk jargon.

Vi elsker hjemmesider

Om os kan vi fortælle, at vi har stor passion for hjemmesider og webshops, som er vores fokus. Vi har en mission om at levere professionelle løsninger til mindre erhvervsdrivende, som kan forbedre deres bundlinje

Det vigtigeste for os er, at du får en god og transparent oplevelse, hvor du bliver guidet igennem hele processen.