Om os

Vi vil være det bedste valg

Transparans

Hele processen med at handle ved os skal være så transparant som muligt. Så du præcis ved hvad du får, hvornår og til hvilken pris.

Tilgængelighed

Det vigtigt for os, at du ved du altid kan få hjælp af kompetente medarbejder når du har brug for det. Som taler er sprog der er til at forstå.

Det bedste valg

Vi vil være det bedste valg for dig der skal have ny hjemmeside eller webshop. Det vil sige at vi skal være dem der leverer de mest professionelle løsninger til de bedste priser.

Professionalisme

For os er professionalisme at du trygt kan lade os om opgaven, og vide at den bliver løst på den bedst mulige måde, og at vi altid har din forretnings behov i centrum for vores beslutninger.

Vores værdier

Vi ved hvad vi går op i

Vi har fire kerne værdier vi bygger vores virksomhed på, nemlig transparans, tilgængelighed, de bedste valg og professionalisme. Det er det vi mener der skal til for at du får den bedste oplevelse ved køb af enten hjemmeside eller webshop.

 

Klik nedenfor for at se de ydelser vi tilbyder og hvad der følger med når du vælger at få en løsning hos os.

Philip Brechmann

Hjemmeside og Webshop

Mathilde Kajberg

Tekstforfatning og Markedsføring

Dem du taler med

Vi er her til at hjælpe dig

Hjemmeside Eksperten

Vi er sat i verdenen da det for mange mindre erhvervsdrivende er en jungle af købe ny webshop eller hjemmeside. Hvad følger med og hvad koster det?

Det løser vi ved at have gennemskuelige priser, hvor næsten alt er inklusiv, samtidig med vi lægger vægt på god service, der ikke fylder dig med teknisk jargon.

Vi elsker hjemmesider

Alle der arbejder hos os, har stor passion for hjemmesider og webshops som er vores fokus. Vi har en mission om leverer professionelle løsninger til mindre erhvervsdrivende som kan forbedre deres bundlinje

Det vigtigeste for os, er at du får en god og transparant oplevelse, hvor du bliver guidet igennem hele processen.