Referencer

Shoe2you

Hos Shoe2You.dk finder du et unikt udvalg, af tidsløse, personlige og modeinspirende styles til hele familien. Webshoppen er bygget med et stilfuldt design og flere tilpassede funktioner såsom; custom filtrering, custom kurv og checkout side, konkurrencehjul, integration til b.la. Trustpilot og meget mere.

Peti Sko

Hos Peti Sko finder du skotøj til hele familien – både i deres fysiske butikker såvel online shoppen. Sko butikken ønskede et moderne og brugervenligt shopsystem med en nem navigation og filtreringsmulighed over deres mange vare kategorier og produkter. Desuden lagde butikken vægt på et rent og “familie-venligt” design hvor informationer skulle præsenteres letlæseligt. Vores team har via custom coding leveret et yderst tilfredsstillende resultat.

Home Start

HOME-START Familiekontakt Danmark er en selvstændig del af det internationale netværk, Home-Start Worldwide. Organisationen manglede et pålidelig, professionel og seriøs Webbureau, som kunne bistå med design, content management og support på højt plan. Valget faldt på Hjemmesideekspertens team og vi er beæret over samarbejdet og utrolig stolte af resultatet.

DSIO

DSIO er en større idrætsforening for unge studerende i Odense med omkring 2000 aktive medlemmer fordelt over 90 hold. Foreningen havde brug for en visuel og teknisk opdatering af deres ældre foreningsside og fik igennem netværk anbefalet os til at varetage denne opgave. I tråd med foreningens ånd har vi udviklet et moderne og brugervenligt platform, med tilmeldingsformularer, holdskemaer, blog system og meget mere.

Obtain

Obtain havde brug for en større ombygning af deres forhenværende hjemmeside og tog derfor kontakt til os igennem et professionelt netværk. Virksomheden havde b.la. brug for et online sourcing-platform, der skal hjælpe konsulentvirksomheder med at finde de helt rigtige IT-specialister. Vores team har integreret job bank for virksomheder og konsulenter, Mailchimp integration som sender specifikke jobstillinger ud ved oprettelse, Auto-Push jobs og nyheder til LinkedIn og meget mere.

Young Avenue

Hos Young Avenue var det blevet tid til en ny webshop. Det var vigtigt, at webshoppens eksisterende varer hurtigt og problemfrit kom med over på den nye webshop. Derudover var det vigtigt, at den nye webshop blev lavet i et lækkert og brugervenligt design. Fokus har været på et rent og lækkert design, som er både indbydende for sidens besøgende, og genererer salg.

Hjemmesideeksperten.dk er helt igennem fantastiske. De er der når man har brug for hjælp og tager altid tid til at lære en og så er de altid til at få fat på.

Kan stærkt anbefale dem, da de er hurtige til at hjælpe og yder en god service.

Christine Sørensen - Ejer

Azitech

Azitech tilbyder en lang række services indenfor printkort industrien herunder; DFM analyser, PCB produktion, Warehousing m.v. Virksomheden havde brug for en brugervenlig og alsidig platform med b.la. følgende funktioner og systemer; sproglag, bestilling,  support & ticket, Chat, Blog, Events mfl. Vores dytige team har kodet disse customized systemer til særdeles konkurrencedygtige priser.

Rigtig god service til en meget konkurrence dygtig pris.

Marketing Azitech

Ravn Copenhagen

Hos undertøjsforretningen Ravn Copenhagen var det blevet tid til at få en webshop. Butikken ønskede, at webshoppen skulle vise sortimentet på elegant og professionel vis. Når kunderne besøger siden ledes de ind i et feminint og eksklusivt univers.

Hjemmesideeksperten.dk har et meget højt service niveau. Der er altid hjælp at hente og servicen er i top.

Ingen spørgsmål er umulige, Hjemmesideeksperten er altid i stand til at hjælpe, og de forstår at kommunikere i øjenhøjde.

Bedste anbefalinger fra RAVNcopenhagen.com

Susanne Ravn - Ejer

Harske Hubbi

Harske Hubbi ønskede en ny platform, som skulle indeholde webshop, live-stream og chat for medlemmer. Derudover skulle designet være friskt og frækt samt afspejle “Syfyns hærlige humørbombe-DJ-Konge”. Hjemmesiden er integreret med et brugervenligt webshop-, chat- og medlemsskabssystem, som gør det nemt og sikkert for både brugere og administratorer at benytte.

Hjemmesideksperten er meget hjælpsom på alle tider af døgnet og sætter en ære i at få gjort tingene ordentligt og fejlfri

Claus Skytte

Rieker

Da det tyske brand Rieker skulle have sin første webshop i Danmark, blev det Hjemmesideeksperten, som fik opgaven. Webshoppen skulle laves med respekt for den tyske side, men med sit eget tydelige præg. Her har brugervenlighed og god kommunikation været vægtet højt.

Service i top og altid hjælpsomme

Hos Hjemmesideeksperten.dk er servicen i top og de står altid klar til at hjælpe uanset tidspunkt. Har været kunde hos dem i længere tid og er super tilfreds! De er eksperter indenfor deres fag og tingene bliver gjort fejlfrit og ordentligt hver gang.

Patrick Damkjær - Ejer

Merci

Hos tøjbutikken Merci i Give, var det blevet tid til en ny webshop. Merci sælger lækre modeprodukter samt boligartikler og delikatesser. Der var således behov for en ny webshop, som kunne rumme de forskellige dele. Fokus har været på elegance og eksklusivitet.

Holger Frederiksen

Hos vinhandleren Holger Frederiksen var det blevet tid til at få en webshop. Forretningen ønskede en webshop, som på bedste vis kunne præsentere deres sortiment af vine og specialiteter. Webshoppen er opbygget med disse produkter for øje sådan, at sidens besøgende ikke er i tvivl om, at de er havnet på rette sted. Derudover er der indbygget skræddersyede sider til opskrifter, som løbende kan opdateres i samspil med sortimentet.

Super service til aftalt tid & pris. Hjemmesideeksperten har holdt os i hånden fra start til slut, uden ekstra regninger.

De er gode til at forstå vores specielle behov. Supporten er altid flink og imødekommende. Alt i alt en super oplevelse.

Carsten Lundqvist - Direktør

Favrskov Kloak

Hos Favrskov Kloak trængte de til en ny hjemmeside, som kunne vise, hvilke services de udbyder til deres kunder. Formålet med denne hjemmeside var at skabe en fin repræsentation af firmaet, så sidens besøgende hurtigt kan danne sig et overblik over, hvad Favrskov Kloak tilbyder. Derudover var det vigtigt at få skabt en hjemmeside, hvorfra kunden hurtigt kan komme i kontakt med firmaet.

Super god og imødekommende service.

Hjemmesideeksperten har været enormt gode til at hjælpe os med at få klarlagt vores behov og få lavet en hjemmeside, som netop passer til vores virksomhed og vores kunder.
De er super gode til at følge op på sagen, og har meget sparring at byde ind med.

Vi synes at de besidder et meget højt fagligt niveau, og derfor har de vores allervarmeste anbefalinger.

Søren Nielsen - Ejer

London Bazar

London Bazar ønskede en stilren, brugervenlig og POS-integrerbar webshop, og tog derfor kontakt til Hjemmesideeksperten. Webshoppen er skabt med fokus på elegance, som danner rammen om London Bazars eksklusive produkter. Shoppen har, udover automatisk lager- og salgsstyring mellem fysisk og online butik, også en skræddersyet filtreringsfunktion og nyhedsbrevsintegration.

Gine

Hos Gine i Rudkøbing var de blevet klar til en webshop. Og Hjemmesideeksperten blev valgt til opgaven. Hos Gine har fokus været på at skabe en personlig og feminin webshop, som inviterer kunderne ind i “Gine-Pigernes” skønne univers. Ønsket er at skabe en stemning, så kunderne føler sig lige så velkomne, når de besøger webshoppen, som når de træder ind i den hyggelige butik på Langeland. Webshoppen er integreret i et sikkert og brugervenligt system med lager-, ordre-, og kundestyring.

Jeg har ikke været andet end yderst tilfreds med det arbejde de har udført og jeg er meget glad for hvordan vores web-shop endte med at se ud.

Almira, Gine

Microcom

Microcom leverer adskillige POS- og økonomisystemer samt skræddersyede integrationer til mindre butikker såvel som store virksomheder. Hjemmesiden er bl.a. udviklet med fokus på brugervenlig indholdsstyring og CRM. Fokus har været på at skabe en hjemmeside, som på bedste vis repræsenterer Microcom og den service, de leverer til deres mange kunder.

Norlis

Norlis er et spændende koncept, som laver desinficerende vådservietter. Her var der brug for en ny hjemmeside, som kunne afspejle hvem Norlis er, og hvad deres produkter kan. Hjemmesiden er lavet i et stilrent design, som bakker op om produkterne. Derudover er der indbygget funktioner, som gør det nemt og hurtigt løbende at tilføje nye produkter i takt med, at Norlis udvider deres sortiment.