Tekstforfatning

Tekster for kun 449 kr./timen

Tekster der faktisk bliver læst

Nogle gange kan det være svært at komme igennem med sit budskab, eller også bliver tekstopgaverne nedprioriteret i forhold til alle de andre opgaver.

Hvis ovenstående lyder som noget I kender til, så hjælper vi jer gerne med professionelle og fejlfrie tekster, der passer til jeres målgruppe, og hvor jeres budskab skinner tydeligt igennem.

Udstrål Professionalisme

Der er ikke noget, der fermstår mere uprofessionelt end tekster fyldt med fejl.  Hvis det er noget, du oplever, så er det måske blevet tid til at outsource din tekstforfatning.

Vi kan både hjælpe med at skrive hele tekster for dig, eller blot opfriske dem op du har i forvejen. Det er helt op til dig. Fælles for begge dele er, at vi gør det til en fast lav timeløn på 449 kr./timen.

SEO tekster

Skal du have indhold som både dine brugere og søgeordsmaskinerne får noget ud af? Det klarer vi nemt for dig.

Hjemmesidetekster

Trænger din hjemmeside til nye tekster, eller har du svært ved at få dit budskab til at trænge igennem? Så tag fat i os, og lad os hjælpe dig med det.

Nyhedsbreve

At skrive nyhedsbreve kan være en tidskrævende opgave, hvis de skal være fejlfrie og sælge. Hvis det ikke er din primære arbejdsopgave, så springer man tit over. Lad os skrive brevene for dig. 

Retskrivning

Har du nogle tekster, som du er glad for, men ikke ved, om er 100% korrekte? Så tag fat i os. Vi retter dem gerne, og får dem finpudset, så de er helt fejlfrie.

Tekster der sælger

Teksteksperten

Tekster er noget, som mange undervurderer, når de skal have ny hjemmeside eller webshop. Det er selvfølgelig vigtigt med en pæn og professionel hjemmeside. Men det, der står på siden, er mindst ligeså vigtigt.

Vi hjælper dig med alle typer af tekstopgaver, så dine tekster afspejler din virksomhed, og får dine budskaber til at skinne igennem på den bedste måde. Har du nogle spørgsmål? Så klik herunder.

Har du spørgsmål?

Så tag endelig fat i os